0113-744027    info@duradis.nl

Duurzaam vastgoed

Bouwen of verbouwen? En vooraf weten hoe uw investeringen uitpakken? Duradis geeft dat inzicht! We maken vooraf de consequentie van de verschillende keuzes helder en optimaliseren zo de ontwikkelings- en beheerskosten. Want nu bedragen die vaak het vijfvoudige van de stichtingskosten. Dat kan anders!

Zo maakt u de juiste keuzes!

Met ons rekenmodel kunt u, op basis van concrete cijfers en de levensduur van het vastgoed, een keuze maken. Een keuze voor duurzame investeringen die uw exploitatiekosten een stuk lager maken. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie, herbestemming of als input voor uw meerjarenonderhoudsbegroting.

Geld besparen? Wij rekenen het voor u uit

Kies ervoor om geld te besparen op uw vastgoed! Met ons Life Cycle Costing-model rekenen we het vooraf voor u uit. Diverse scenario’s maken de investeringskosten ten opzichte van de beheerskosten inzichtelijk. Zo kunt u aan de hand van onze berekeningen precies zien wat uw vastgoed kost. Nu en in de toekomst. Met besparingen tot wel 30%!

Wilt u ook geld besparen op uw vastgoed?Klik hier

Laten we een paar recente projecten bekijken

Duradis bespaart tot 30% op de totale kosten.

Duradis actueel

Bij Duradis zijn we continue in beweging. Wij blijven voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen zoals verbeterde bouwmaterialen, betere besparingsmogelijkheden, ontdekkingen die de duurzaamheid vergroten, maar ook door het krijgen van nieuwe inzichten door een alleen maar groter wordende ervaring in Vastgoedontwikkeling en -beheer.