0113-744027    info@duradis.nl

Duradis gecertificeerd BREEAM-NL Expert

Duradis is gespecialiseerd in het beoordelen van de duurzaamheidsprestatie van gebouwen. Dit doen we volgens de normen van BREEAM-NL. Om onze kennis op peil te houden, vinden we het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste BREEAM-NL eisen. Daarom heeft Menno Bolle, projectleider duurzaamheid bij Duradis, onlangs zijn certificaat behaald tot BREEAM-NL Expert Nieuwbouw en Renovatie.

BREEAM-NL Expert Nieuwbouw en Renovatie

BREEAM-NL bestaat uit verschillende duurzaamheidskenmerken. BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie is er daar één van. Menno: “Met dit duurzaamheidskenmerk beoordelen we nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties op de duurzaamheidsprestatie. Hierbij kijken we naar het onderhoudsgemak en de levenscycluskostenanalyse van het gebouw. Als BREEAM-NL Expert Nieuwbouw en Renovatie heb ik een adviserende en coördinerende rol als het gaat om de certificering van de duurzaamheidsprestatie. In een rapportage maak ik de duurzaamheidsscore van het project inzichtelijk.”

De voordelen van BREEAM-NL

Een gebouw met een hoge BREEAM-NL score heeft aantoonbaar meer waarde. Ook biedt BREEAM-NL vaak de mogelijkheid om gebruik te maken van investeringsmogelijkheden en groenfinancieringen. Wilt u meer weten over BREEAM-NL? Of bent u benieuwd wat Duradis als BREEAM-NL Expert voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.