0113-744027    info@duradis.nl

VACATURE: adviseur beheer en onderhoud / projectleider (fulltime/40uur)

VACATURE ADVISEUR BEHEER EN ONDERHOUD/PROJECTLEIDER DURADIS

Duradis is een jonge, dynamische en snelgroeiende onderneming die zich richt op het duurzaam maken van vastgoed, het geven van inzicht in huidige en toekomstige beheerskosten en het besparen van geld in exploitatiekosten. Met een multidisciplinair samengesteld team wordt invulling gegeven aan vraagstukken op het gebied nieuwbouw, verbouw en herbestemming. Duradis heeft specifieke expertise op het gebied van Duurzame Meerjarenonderhoudsplannen en Life Cycle Costing.

Ter versterking van ons team in Goes zijn we op zoek naar een:

 

Adviseur Beheer en Onderhoud / Projectleider (fulltime/40 uur)

 

De werkzaamheden:

In teamverband zorg je voor adviezen aan onze klanten. Voor bestaand vastgoed, maar ook voor nieuwbouw, verbouw en herbestemming. De adviezen hebben betrekking op alle aspecten van beheer, exploitatie, onderhoud(skosten) en duurzaamheid.

Je maakt duurzame meerjarenonderhoudsplannen en Life Cycle Costing, beoordeelt offertes en begeleidt de uitvoering. Je bent aanspreekpunt voor klanten, waaronder VVE’s, draagt zorg voor het technisch beheer en bent verantwoordelijk voor planning en budget. Je maakt adviezen en rapportages voor specifieke vraagstukken.

Bij voorkeur beschik je over deskundigheid op het gebied van bouwkosten, van waaruit je een bijdrage kunt leveren aan het opstellen van adviezen op het gebied van Life Cycle Costing.

Jouw profiel:

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (bouwkundig of installatietechniek), of een vergelijkbaar werk- en denkniveau door opleiding en ervaring. Bij voorkeur heb je kennis en ervaring op het gebied van (bouw)kosten.

Je bent allround en flexibel inzetbaar in projecten, bent communicatief en commercieel vaardig en hebt oog voor kwaliteit. Je hebt affiniteit met projectmanagement en wilt je hier verder in ontwikkelen. Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Ons profiel:

Duradis is een jong, snelgroeiend en informeel bedrijf met korte lijnen en volop kansen voor verdere ontwikkeling. Een enthousiast en betrokken team zorgt voor een prima werksfeer. We hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

We ontvangen graag je persoonlijke motivatiebrief met CV per mail t.a.v. Tanja Vuic,  mailadres: vuic@duradis.nl  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Herman Heijboer telefoonnummer 0113-744027, of raadpleeg onze website www.duradis.nl