0113-744027    info@duradis.nl

Levensduurdenken

Financiële duurzaamheid voor Vastgoed.

U bevindt zich hier: Home / Levensduurdenken

Contactinformatie

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
T: 0113-744027
E: info@duradis.nl

Duurzaamheid voor Vastgoed

Bij het bouwen van vastgoed wordt vaak alleen naar de stichtingskosten gekeken – u heeft immers een bepaald budget waarbinnen gebouwd moet worden. Maar als u zich realiseert dat de exploitatiekosten vaak het vijfvoudige daarvan bedragen, is het slim om vóóraf duurzame keuzes te maken.

Bij Duradis geloven we om veel redenen in duurzaam bouwen. Maar vooral omdat het onze klanten waardevast vastgoed en dus duurzaam rendement oplevert. Daarom kijken wij, naast de stichtingskosten, ook naar de financiële gevolgen van alle keuzes in de ontwerpfase van uw gebouw. Want niet alleen de huurprijs of de bouwkosten zijn relevant, maar ook de kosten tijdens gebruik: voor energie, schoonmaak, (bouwkundig) onderhoud, beveiliging, bouwkundige aanpassingen en parkeerkosten.

De totale kosten tijdens de levensduur worden afgewogen en op elkaar afgestemd. Daarvoor hebben wij het Life Cycle Costing-rekenmodel ontwikkeld. De consequenties van te maken keuzes worden met verschillende scenario’s voor u inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u de juiste financiële afweging maken en op termijn voordeel behalen!