0113-744027    info@duradis.nl

De voordelen van het LCC-model

Financiële duurzaamheid voor Vastgoed.

U bevindt zich hier: Home / Levensduurdenken / De voordelen van het LCC-model

Contactinformatie

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
T: 0113-744027
E: info@duradis.nl

Het LCC-model maakt het verschil

We willen u een compleet beeld geven van de totale beheerkosten van uw vastgoed. Daarom maakt Duradis gebruik van het Life Cycle Costing-rekenmodel (LCC). Dat is onafhankelijk en integraal. De kracht van ons product: vooraf kunnen we diverse scenario’s voor u uitwerken die u kunt gebruiken als gedegen onderbouwing bij de besluitvorming.

 

De voordelen op een rij:

  • Het accent op de stichtingskosten van een gebouw verschuift naar een inzage in de financiële gevolgen van beheer, onderhoud en energieverbruik gedurende de gehele levensduur.
  • Het is mogelijk om ontwerpalternatieven bij nieuwbouw/renovatie of aanpassingen in bestaande gebouwen te beoordelen op de kosten in relatie tot de beoogde levensduur.
  • Door keuzes in bijvoorbeeld materiaal, techniek, energie en duurzaamheid maakt het LCC-rekenmodel verschillende scenario’s inzichtelijk.
  • Maatwerk per gebouw. Vooraf, bij de stichting, of later, bij renovatie, verbouw of herbestemming. Ook te gebruiken als een meerjarenonderhoudsplan gemaakt moet worden of bij investeringen in vastgoed.
  • We bieden een doorkijk naar de toekomst en maken ook een meerjarenonderhoudsbegroting tegen een gegarandeerde prijs. Zo weet u écht waar u aan toe bent.

Maak vandaag nog de keus voor financieel duurzaam vastgoed.