BREEAM MAN-2 levenscycluskostenanalyse voor het Kantoorpand Distelweg Amsterdam

Voor dit project aan de Distelweg in Amsterdam is Duradis gevraagd om de levenscycluskostenanalyse te maken. Deze analyse is nodig om te voldoen aan de eisen voor het BREEAM-certificaat. het pand heeft een bijzondere uitstraling: een industrieel karakter afgewisseld met veel ruimte voor natuur en groen gelegen aan het water, kortom de ideale plek om te wonen of te werken. 

Afbeelding kantoorpand Distelweg BREEAM Duradis

Woontoren met Kantoorruimtes in Amsterdam

Het kantoorpand aan de Distelweg, gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, is niet alleen een architectonisch hoogstandje, maar ook een voorbeeld van toewijding aan duurzaamheid. Met de levenscycluskostenanalyse MAN-2, uitgevoerd door Duradis, streven we ernaar om de ecologische voetafdruk van het gebouw te minimaliseren en tegelijkertijd de financiële efficiëntie te optimaliseren. Dit draagt bij aan de grotere missie van Amsterdam om tegen 2050 een volledig klimaatneutrale stad te worden.

Fraaie vormgeving

Het kantoorpand aan de Distelweg onderscheidt zich door innovatieve duurzaamheidskenmerken. Het industriële karakter van het gebouw biedt niet alleen een moderne uitstraling maar maakt ook optimaal gebruik van natuurlijk licht en ventilatie, wat de energie-efficiëntie verhoogt. Het uitzicht op het IJ draagt bij aan het welzijn van de gebruikers, en de aandacht voor natuur en groene plekken om te zijn versterkt de connectie met de natuur, wat weer gunstig is voor zowel de productiviteit als het algemene welzijn.

BREEAM-NL en Duurzaamheid

Door de inzet van Duradis in het BREEAM-NL certificeringsproces, streeft het kantoorpand aan de Distelweg naar een indrukwekkende BREEAM-NL score. Een hoogwaardige score betekent niet alleen erkenning voor duurzaamheid, maar opent ook deuren naar investeringsmaatregelen en groenfinancieringen. Daarnaast wordt bewezen dat een duurzaam gebouw niet alleen goed is voor het milieu, maar ook bijdraagt aan een verbeterde productiviteit en gezondheid van de gebruikers.

Levenscycluskostenanalyse: MAN-2

De samenwerking met Duradis gaat verder dan slechts het uitvoeren van de levenscycluskostenanalyse. Duradis neemt een adviserende rol in het volledige duurzaamheidsproces, van ontwerp tot certificering. Het team van experts staat klaar om de kennis en ervaring te delen, zodat het kantoorpand aan de Distelweg niet alleen voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden, maar ook een voorbeeld wordt voor toekomstige projecten in Amsterdam en daarbuiten.

Distelweg amsterdam BREEAM LCC Duradis

Tot slot

Het kantoorpand aan de Distelweg in Amsterdam is een duurzaam bouwkundig hoogstandje met fraaie vormgeving en oog voor natuur met een industrieel ontwerp dat natuurlijk licht en ventilatie optimaliseert. De levenscycluskostenanalyse MAN-2, uitgevoerd door Duradis, ondersteunt het streven naar minimale ecologische voetafdruk en financiële efficiëntie. Het gebouw streeft naar een hoge BREEAM-NL score, wat niet alleen duurzaamheid erkent maar ook investeringsmogelijkheden opent en bewijst dat duurzame gebouwen de productiviteit en gezondheid van gebruikers bevorderen.

Duradis BREEAM levenscycluskostenanalyse
DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk