Duurzaam vastgoed realiseren

Bij Duradis hebben we als missie om duurzaamheid de norm te maken in de vastgoedsector. Of u nu werkt aan nieuwbouwprojecten of bestaand vastgoed wilt verduurzamen, wij staan klaar om u te begeleiden. Wij bieden inzicht, informatie en advies op maat om uw vastgoed duurzaam te moderniseren. Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft om uw duurzaamheidsdoelen te bereiken, inclusief informatie over subsidies, regelgeving en relevante labels. Bepaalde artikelen zijn voor u wel relevant en anderen niet. Neem daarom altijd contact met ons op en laat u adviseren door Duradis!

Waarvoor kunt u ons advies gebruiken?

Nieuwbouw

Als u kiest voor nieuwbouw is dat een complexe zoektocht. Er zijn veel regels, eisen en wetten waar u rekening mee dient te houden. Ook zijn er verschillende subsidies waar u gebruik van kunt maken. Bovendien zijn er verschillende tips met betrekking tot hypotheken, materialen en bouwtechnieken. Op deze pagina vind u ze allemaal.

Bestaande bouw

Gelukkig is vastgoed niet vast, alleen de locatie staat vast maar aan het gebouw zelf kan vaak veel worden gemoderniseerd en geoptimaliseerd. Op het gebied van duurzaamheid is dat goed nieuws en wij helpen u hier graag bij! Daarom hebben we op deze pagina alle nodige informatie voor u beschikbaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Subsidies & regelgeving

Verschillende subsidies maken het mogelijk om tegen lagere kosten, hogere rendementen te behalen. Dat is goed voor de portemonnee en voor het klimaat. Deze subsidies en regelingen zijn voor ons geen geheim. Als kennispartner van verschillende overheden weten wij als geen ander waar u rekening mee moet houden op het gebied van vastgoed!

Wat is duurzaamheidsadvies?

x2Pmp9AafjV2p5jFHmkWH5j0a9SVapti2mBSNhdb2CH7NpCfN5S02mrWNGBHaF447hgAIwwS2pY9N7gdMsLvZJhsFPB1_nIrsY

Inzicht

Bij Duradis streven we ernaar om duurzaamheid de norm te maken in de vastgoedsector. Wij bieden inzicht, informatie en persoonlijk advies op maat om uw vastgoed te verduurzamen. Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie om uw duurzaamheidsdoelen te bereiken, inclusief subsidies, regelgeving en relevante labels.

Samenwerken

Ons duurzaamheidsadvies is een samenwerking waarin we financieel aantrekkelijke manieren bespreken om uw vastgoed te verduurzamen. Wij geloven dat dit een gezamenlijke inspanning is, en we helpen u de waarde van ons werk in te zien. Ontdek meer over de waarde van ons advies op deze pagina.

Wat kunt u met ons advies?

Met ons advies bieden we u inzicht in de beschikbare subsidies waarvoor u in aanmerking kunt komen. We berekenen hoe u met uw budget maximaal kunt verduurzamen. Bij Duradis beschikken we over uitgebreide kennis van subsidies en regelgeving. Daarnaast combineren we onze expertise met bouwkundig inzicht, waardoor ons advies zowel praktisch als haalbaar is.

Voor wie werken wij?

Grote bedrijven

We hebben het genoegen samengewerkt te hebben met vooraanstaande bedrijven zoals de koninklijke BAM groep, Heembouw en Heijmans. Deze bedrijven voeren uitdagende projecten uit, variërend van levenscyclusanalyses tot technisch beheer.

Als Kennispartner

Daarnaast werken we samen met kennisplatform Impuls Zeeland, we dragen bij aan het Zeeuws Energieakkoord en helpen de Provincie Zeeland. Dat maakt dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in vastgoedverduurzaming.

Voor maatschappelijk & lokaal

Ook helpen wij maatschappelijk vastgoed verder. Juist door verschillende subsidies kunnen wij veel voor deze sector veel betekenen. Bij maatschappelijk vastgoed gaat het om kerken, monumenten en vastgoed ten behoeve van de zorg.

Vastgoed verduurzamen, maar geen idee waar u moet beginnen?

Start met Duradis!

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed. Alleen dan kunt u beheersbaar bouwen met duurzaam vastgoed.

Het team van Duradis bestaat uit vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van de bouw, beheer en exploitatie. Onze duurzaamheidsexperts hebben met veel verschillende opdrachtgevers aan tafel gezeten. We denken graag proactief met u mee over de beste oplossingen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, klik hier voor onze contactgegevens!

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk