Integraal verduurzamingsplan

In ons integraal verduurzamingsplan kijken we naar het gebouw, het terrein en mobiliteit. Op basis van deze pijlers onderzoeken wij hoe we het vastgoed kunnen verduurzamen.

Gebouw

Met een integraal verduurzamingsplan wordt een duidelijk beeld verkregen van de wijze waarop uw gebouw energetisch toekomst bestendig gemaakt kan worden. Door allereerst een scan te maken van het huidige gebouw met daarbij het historisch energieverbruik en een analyse van de verwachte onderhoudswerkzaamheden worden vervolgens strategische voorstellen uitgewerkt om bouwkundig en op energetisch vlak te verduurzamen. Aan de hand van het te verwachten onderhoud kunnen haalbare keuzes voorgelegd worden om op natuurlijke momenten duurzaamheidsmaatregelen door te voeren. 

Terrein

Ook op het vlak van het terrein valt veel energiewinst te behalen. In onze analyse wordt onder andere aandacht besteed aan opwekking, energiebesparing, biodiversiteit en waterbuffering

Mobiliteit

Verregaande elektrificeren van machines en wagenpark.

Subsidie MKB

Bekijk hier de mogelijkheden voor subsidie verduurzaming MKB

​​​​​​​

Verder lezen?

BREEAM

NL

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Deze beoordelingsmethode is ontwikkeld om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen.

meerjarenonder-houdsplan

Wilt u duurzame keuzes maken voor onderhoud aan uw woning of gebouw? Duradis stelt graag een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) voor u op zodat u weet waar u aan toe bent.

Herbestemming vastgoed

Naast de herbestemming van leegstaande panden is er veel vraag naar de herbestemming van monumentale panden en kerken. Deze zijn soms niet meer in functie, maar vervullen een maatschappelijke rol.

Vastgoed verduurzamen, maar geen idee waar u moet beginnen?

Start met Duradis!

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed!

Het team van Duradis bestaat uit vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van de bouw, beheer en exploitatie. Onze duurzaamheidsexperts hebben met veel verschillende opdrachtgevers aan tafel gezeten. We denken graag proactief met u mee over de beste oplossingen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, klik hier voor onze contactgegevens!

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk