Facilitair management

Als u gaat bouwen of verbouwen, wilt u dat het bouwproces soepel verloopt. Dat alles geregeld wordt volgens afspraak, binnen de afgesproken tijd. Een strakke sturing is hierbij essentieel. Duradis verzorgt graag het bouwkundig facilitair management tijdens het bouwproces. Van de eerste plannen tot en met de oplevering kunt u op ons rekenen!

Facilitaire ondersteuning van A tot Z

Of het nu gaat om het bewaken van de kwaliteit, het onderhouden van contacten met uw leveranciers of bouwkundig toezicht tijdens de verbouwing; u kunt altijd een beroep doen op onze facilitaire ondersteuning. Ook in de beginfase denken wij graag met u mee. Als expert in duurzaam vastgoed weten wij precies hoe u uw gebouw zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. En welke duurzame materialen u nodig heeft om op lange termijn kosten te besparen. Dat is goed voor alle partijen, laat u nu adviseren door ons ervaren team!

facilitair management bij bouw en verbouwen

Verder lezen?

Inspectie & toezicht

Wilt u uw pand laten inspecteren op de staat van het onderhoud? Of bent u benieuwd of het pand voldoet aan de juiste eisen? Duradis is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige inspecties en houdt toezicht tijdens bouwkundige werkzaamheden.

Meerjarenonderhoud

Als het gaat om onderhoudskosten van vastgoed, wilt u graag weten waar u aan toe bent. Het liefst voor de komende tien jaar. Zo krijgt u grip op het onderhoud van uw vastgoed. Duradis stelt graag een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor u op.

Samenwerking DWT

Alleen door samenwerking ontstaan er innovatieve oplossingen. Samen met DWT zoeken we naar de oplossing die bedrijven helpt de energiedoelstellingen van 2030 te halen. Met kennis, expertises en vakmanschap helpen we u graag!

Vastgoed verduurzamen, maar geen idee waar u moet beginnen?

Start met Duradis!

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed!

Het team van Duradis bestaat uit vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van de bouw, beheer en exploitatie. Onze duurzaamheidsexperts hebben met veel verschillende opdrachtgevers aan tafel gezeten. We denken graag proactief met u mee over de beste oplossingen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, klik hier voor onze contactgegevens!

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk