Samenwerken in de bouw en impact maken met duurzaam vastgoed.

Alleen door samenwerking ontstaan er innovatieve oplossingen in de bouw. Samen met DWT zoeken we naar de oplossing die bedrijven helpt om de energiedoelstellingen van 2030 te halen. Door het bundelen van onze kennis, expertises en vakmanschap zetten we samen de volgende stap voor de klanten van DWT in duurzaam vastgoed. In dit artikel lichten we deze samenwerking graag verder toe. We zoeken altijd naar feedback om te leren en bij te blijven met de ontwikkelingen in de branche.

Interview: samenwerken met DWT

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om samen te werken met Duradis?

DWT heeft vooral kennis op gebied van installaties, terwijl Duradis veel ervaring heeft met verduurzaming en energiebesparende maatregelen op zowel bouwkundig als op installatietechnisch gebied. Bovendien weten zij wat de investeringskosten zijn.

Wat willen jullie uiteindelijk bereiken met deze samenwerking?

We doen het voor onze eigen klanten waar we elk jaar onderhoud aan de installaties verrichten. We willen ze mee kunnen nemen in de 2030 doelstelling, waarin energielabel A voor hun panden verplicht wordt. Daar komen ook bouwkundige ingrepen en kosten bij kijken. Dat hebben wij niet in huis. Door de samenwerking met Duradis kunnen wij dat gezamenlijk aanvliegen.

Wat voor impact zal de samenwerking hebben op DWT en zijn klanten?

De samenwerking met Duradis helpt onze klanten de juiste maatregelen te nemen en in de correcte stappen, met als doel de energiebehoefte terug te dringen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en door informatie uit te wisselen, kunnen we onze klanten meerwaarde bieden.

Ontwerp zonder titel (33)

Eén gezamelijk doel

Bij elke samenwerking zit een doel. Dat is het vinden van de oplossing voor een gezamenlijk  probleem. DWT heeft veel klanten die werk willen maken van duurzaamheid en daar helpt Duradis graag bij. Impact maken is voor Duradis en DWT erg belangrijk. Daarom zetten wij samen met DWT de volgende stap, wilt u ook weten hoe u, uw impact kunt vergroten? Maak dan vrijblijvend een afspraak en maak kennis met alle mogelijkheden die Duradis voor u kan bieden.

Neem dan contact op.

Verder lezen?

Facilitair onderhoud

Als u gaat bouwen of verbouwen, wilt u dat het bouwproces soepel verloopt. Dat alles geregeld wordt volgens afspraak, binnen de afgesproken tijd. Een strakke sturing is hierbij essentieel. Duradis verzorgt uw bouwkundig facilitair management!

Inspectie & toezicht

Wilt u uw pand laten inspecteren op de staat van het onderhoud? Of bent u benieuwd of het pand voldoet aan de juiste eisen? Duradis is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige inspecties en houdt toezicht tijdens bouwkundige werkzaamheden.

Meerjarenonderhoud

Als het gaat om onderhoudskosten van vastgoed, wilt u graag weten waar u aan toe bent. Het liefst voor de komende tien jaar. Zo krijgt u grip op het onderhoud van uw vastgoed. Duradis stelt graag een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor u op.

Vastgoed verduurzamen, maar geen idee waar u moet beginnen?

Start met Duradis!

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed!

Het team van Duradis bestaat uit vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van de bouw, beheer en exploitatie. Onze duurzaamheidsexperts hebben met veel verschillende opdrachtgevers aan tafel gezeten. We denken graag proactief met u mee over de beste oplossingen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, klik hier voor onze contactgegevens!

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk