Duurzaam meerjarenonderhoudsplan

Wilt u duurzame keuzes maken voor onderhoud aan uw woning of gebouw? Duradis stelt graag een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) voor u op. Met een DMJOP maken we niet alleen een begroting van het onderhoud op de lange termijn. We houden ook specifiek rekening met de duurzaamheid van het gebouw.

Kosten besparen met duurzaamheid

In een duurzaam meerjarenonderhoudsplan rekenen we voor u uit welke kostenbesparingen er mogelijk zijn. Bijvoorbeeld door vroegtijdig over te stappen op LED-verlichting of zonnepanelen. Ook adviseren we u over extra investeringen, zoals zuinige installaties of isolatiemateriaal. Bent u bijvoorbeeld van plan om het dak te vervangen? Dan brengen wij graag voor u in kaart welke kosten duurzame isolatie met zich meebrengt. En natuurlijk welke energiebesparing daar tegenover staat!

Voordelen van een DMJOP​​​​​​​
​​​​​​​Een duurzaam meerjarenonderhoudsplan zorgt voor lagere exploitatiekosten. Hiermee bespaart u niet alleen zichtbaar op de energiekosten. U creëert ook een prettiger verblijf- en werkklimaat én u verlengt de levensduur van het gebouw.

​​​​​​​

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2023 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk