Samenwerking DWT en Duradis

Welkom op onze interviewpagina, waar we diepgaande gesprekken voeren met vooraanstaande experts in de wereld van duurzaam vastgoed. Hier delen we inspirerende inzichten en visies over de uitdagingen en kansen binnen deze dynamische sector.  Deze serie interviews verkent naast de technische aspecten van duurzaam vastgoed, ook de menselijke en zakelijke dynamiek die de transformatie van de vastgoedmarkt in Nederland. Ontdek hoe visie en praktijk samenkomen in de samenwerking naar een duurzamere toekomst, waarbij elk gesprek een stap voorwaarts betekent in de manier waarop we ons inzetten voor de toekomst.

Duradis

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed. Alleen dan kunt u beheersbaar bouwen met duurzaam vastgoed!

DWT

DWT installatiegroep is het samengaan van Delta Techniek en Wisse Techniek. Twee installatiebedrijven die hun sporen verdiend hebben en waarvan de specialismen elkaar zo goed aanvulden, dat dit resulteerde in het huidige DWT installatiegroep. Een nieuwe naam met een rijke historie en een heldere focus op de toekomst.

Visie op de toekomst van duurzaam vastgoed

"Langzaam zien mensen in dat als je investeert in duurzaam vastgoed, dat, dit natuurlijk gewoon commercieel en financieel, een interessante keuze is." Lees de rest van dit interview via de knop!

Lees het hier

Is er een te hoge drempel om te verduurzamen?

Bij het verduurzamen van vastgoed lopen we bij Duradis en ook bij DWT aan tegen een hoge drempel waar klanten niet overheen durven gaan. Lees het volleige interview hier!

Lees het hier

dwt-pand-goes-2019-sf-8.1920x19205565

 

Vastgoed verduurzamen, maar geen idee waar u moet beginnen?

Start met Duradis!

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed!

Het team van Duradis bestaat uit vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van de bouw, beheer en exploitatie. Onze duurzaamheidsexperts hebben met veel verschillende opdrachtgevers aan tafel gezeten. We denken graag proactief met u mee over de beste oplossingen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, klik hier voor onze contactgegevens!

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk