BREEAM - NL

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Deze beoordelingsmethode is ontwikkeld om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen. Duradis bepaalt welke BREEAM-NL score een gebouw behaalt op het gebied van duurzaamheid. Dit doen we aan de hand van de BREEAM-NL eisen die landelijk zijn vastgesteld door DGBC. Deze score varieert van good, very good, excellent tot outstanding. Met een BREEAM-NL certificaat toont u aan dat uw gebouw duurzaam is. Een gebouw met een hoge BREEAM-NL score heeft aantoonbaar meer waarde. 

Total cost of ownership

Bij een TCO-berekening kijken we niet alleen naar de beheerkosten van een gebouw. TCO houdt ook rekening met de kosten die de gebruiker maakt. Met TCO brengen we de totale kosten in kaart voor het bezit van een gebouw en de levensduur van het gebouw.

BREEAM - NL

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Deze beoordelingsmethode is ontwikkeld om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen.

Onze projecten

Als BREEAM-NL deskundige in nieuwbouw en renovatie heeft Duradis een adviserende rol als het gaat om het behalen van het certificaat en de duurzaamheidsprestatie die daarbij hoort.  Hieronder staan een aantal projecten waarvoor wij deze analyses hebben uitgevoerd.

Selectie levenscycluskostenanalyse projecten

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk