Cases BREEAM Man-2 levenscycluskostenanalyses

Duradis is gespecialiseerd in BREEAM-NL voor nieuwbouw en renovatie. Daarmee beoordeelt Duradis nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties op de duurzaamheidsprestatie. Als BREEAM-NL deskundige in nieuwbouw en renovatie heeft Duradis een adviserende rol als het gaat om het behalen van het certificaat en de duurzaamheidsprestatie die daarbij hoort. In een rapportage maken we de duurzaamheidsscore van het project inzichtelijk. Hierbij kijken we naar de levenscycluskostenanalyse (MAN 2). Hieronder staan een aantal projecten waarvoor wij deze analyses hebben uitgevoerd.

henning-larsen_5

BREEAM Man-2 analyse voor een natuurinclusief distributiecentrum in Lelystad

Welkom bij het natuurinclusieve Distributiecentrum in Lelystad. Dit bijzondere project combineert duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid met functionaliteit en esthetiek. In dit artikel nemen we een kijkje in dit opmerkelijke gebouw, waarbij we de focus leggen op de levenscycluskostenanalyse die Duradis gaat uitvoeren voor dit project. Ook het ontwerp van Henning Larsen, de betekenis van dit project voor de toekomst en de rol van BREEAM-NL in het beoordelen van duurzaamheid komen aan bod.

Lees verder

Langeveld-Building-EUR-©-Eric-Fecken_2048x1024

BREEAM Man-2 analyse voor het Langeveld gebouw van de Erasmus Universiteit

Duradis is trots op haar bijdrage aan het duurzame project van het Langeveldgebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In samenwerking met Paul de Ruiter Architects en de Royal BAM Group heeft Duradis een levenscycluskostenanalyse (MAN 2) uitgevoerd. Het is een bijzonder project waarin veel innovatie zit verwerkt, met name in het ventilatiesysteem. Dit heeft mede geleid tot een geweldige score en het BREEAM certificaat zelf.

Lees verder

achtergevel-haps-nieuwbouw

BREEAM Man-2 analyse voor Nabuurs hoofdkantoor in Haps

Duradis heeft met trots een leidende rol gespeeld in het duurzame transformatieproces van het nieuwe distributiecentrum en hoofdkantoor van Nabuurs in Haps. Als experts in levenscycluskostenanalyses (MAN-2) ten behoeve van BREEAM-certificering, hebben we met onze expertise een integrale analyse uitgevoerd die gericht is op het creëren van een duurzaam en toekomstbestendig gebouw.

Lees verder

Distelweg (5)

BREEAM Man-2 analyse voor woontoren en kantoorpand aan de Distelweg in Amsterdam

Voor dit project aan de Distelweg in Amsterdam is Duradis gevraagd om de levenscycluskostenanalyse te maken. Deze analyse is nodig om te voldoen aan de eisen voor het BREEAM-certificaat. het pand heeft een bijzondere uitstraling: een industrieel karakter afgewisseld met veel ruimte voor natuur en groen gelegen aan het water, kortom de ideale plek om te wonen of te werken. 

Lees verder

Laanderpoort Levenscycluskostenanalyse Duradis

BREEAM Man-2 analyse voor kantoorpand Laanderpoort in Amsterdam

Het vernieuwde ontwerp van het kantoorpand Laanderpoort in Amsterdam is een voorbeeld van hoe gezondheid, duurzaamheid en functie kan worden gecombineerd. Het ontwerp voor dit pand weerspiegeld een bewuste kijk op de toekomst en is volledig in lijn met de doelstellingen van het Parijs akkoord. In deze case bespreken we het ontwerp, het BREEAM certificaat en de bijdrage van Duradis aan de levenscycluskostenanalyse.

Lees verder

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk