Duurzaam meerjarenonderhoudsplan

Wilt u duurzame keuzes maken voor onderhoud aan uw woning of gebouw? Duradis stelt graag een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) voor u op. Met een DMJOP maken we niet alleen een begroting van het onderhoud op de lange termijn. We houden ook specifiek rekening met de duurzaamheid van het gebouw.

Kosten besparen met duurzaamheid

In een duurzaam meerjarenonderhoudsplan rekenen we voor u uit welke kostenbesparingen er mogelijk zijn. Bijvoorbeeld door vroegtijdig over te stappen op LED-verlichting of zonnepanelen. Ook adviseren we u over extra investeringen, zoals zuinige installaties of isolatiemateriaal. Bent u bijvoorbeeld van plan om het dak te vervangen? Dan brengen wij graag voor u in kaart welke kosten duurzame isolatie met zich meebrengt. En natuurlijk welke energiebesparing daar tegenover staat!

Voordelen van een DMJOP​​​​​​​
​​​​​​​Een duurzaam meerjarenonderhoudsplan zorgt voor lagere exploitatiekosten. Hiermee bespaart u niet alleen zichtbaar op de energiekosten. U creëert ook een prettiger verblijf- en werkklimaat én u verlengt de levensduur van het gebouw.

​​​​​​​

Verder lezen?

BREEAM

NL

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Deze beoordelingsmethode is ontwikkeld om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen.

Herbestemming vastgoed

Naast de herbestemming van leegstaande panden is er veel vraag naar de herbestemming van monumentale panden en kerken. Deze zijn soms niet meer in functie, maar vervullen een maatschappelijke rol.

Intergraal verduurzamingsplan

Met een integraal verduurzamingsplan wordt een duidelijk beeld verkregen van de wijze waarop uw gebouw energetisch toekomst bestendig gemaakt kan worden.

Vastgoed verduurzamen, maar geen idee waar u moet beginnen?

Start met Duradis!

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed!

Het team van Duradis bestaat uit vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van de bouw, beheer en exploitatie. Onze duurzaamheidsexperts hebben met veel verschillende opdrachtgevers aan tafel gezeten. We denken graag proactief met u mee over de beste oplossingen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, klik hier voor onze contactgegevens!

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk