Subsidieregeling voor mkb’ers

 

Bent u een mkb-ondernemer en wilt u verduurzamen, zodat er meer energie bespaard kan worden?
Door de nieuwe subsidieregeling ‘Verduurzaming MKB (SVM)’, welke vanaf 1 oktober van dit jaar in het leven is geroepen, kunt een groot deel van onze advieskosten gecompenseerd krijgen.
Wij kunnen u vanaf € 950,00 excl. BTW voorzien van een energieadvies en door de subsidieregeling kunt u maximaal €750,- (excl. BTW) terugkrijgen voor het energieadvies!


Ons energieadvies bestaat uit een inspectie van uw bedrijf, waarbij de energie verbruikende
componenten worden geïnventariseerd. Vervolgens geven wij u inzicht in de mogelijke energie
besparende en verduurzamingsmaatregelen binnen uw onderneming. Daarnaast wordt inzichtelijk gemaakt hoeveel CO 2 er bespaard kan worden, wanneer deze maatregelen uitgevoerd worden binnen uw onderneming. Natuurlijk zullen ook de bijbehorende investeringskosten en de terugverdientijden berekend worden voor de verschillende maatregelen.


Wilt u ook zo’n energieadvies voor uw mkb-onderneming en om uw energielasten terug te dringen? Neem dan vooral contact op met ons!
Voor meer informatie kunt u bellen met de heer Herman Heijboer, tel 0113-744027 of mailen naar heijboer@duradis.nl

integraal-verduurzamen
DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2023 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk