Meerjarenonderhoudsplan

Als het gaat om onderhoudskosten van vastgoed, wilt u graag weten waar u aan toe bent. Het liefst voor de komende tien jaar. Zo krijgt u grip op het onderhoud van uw vastgoed. Duradis stelt graag een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor u op.

Grondig en vakkundig MJOP

Bij Duradis bent u verzekerd van een grondig en vakkundig MJOP. Met een bouwkundige opname op locatie inventariseren we de staat van uw gebouw. We brengen voor u in kaart op welk moment u bepaalde onderdelen van uw vastgoed moet onderhouden of vervangen.

Meerjarenonderhoudsbegroting

Als onderdeel van het MJOP is het ook mogelijk om de benodigde kosten in kaart te brengen. In een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) zetten we de te onderhouden of te vervangen onderdelen weg tegen de benodigde kosten. Daarnaast adviseren we u over kostenbesparende investeringen. Zo kunt u goed onderbouwd de juiste keuzes maken voor de lange termijn en weet u precies waar u aan toe bent.

Duurzaam meerjarenonderhoudsplan

Bent u benieuwd wat duurzame keuzes u opleveren? Als expert in duurzaamheid stelt Duradis graag een duurzaam meerjarenonderhoudsplan voor u op zodat u weet waar u aan toe bent met uw vastgoed!

Meerjarenonderhoudsbegroting

Verder lezen?

Facilitair onderhoud

Als u gaat bouwen of verbouwen, wilt u dat het bouwproces soepel verloopt. Dat alles geregeld wordt volgens afspraak, binnen de afgesproken tijd. Een strakke sturing is hierbij essentieel. Duradis verzorgt uw bouwkundig facilitair management!

Inspectie & toezicht

Wilt u uw pand laten inspecteren op de staat van het onderhoud? Of bent u benieuwd of het pand voldoet aan de juiste eisen? Duradis is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige inspecties en houdt toezicht tijdens bouwkundige werkzaamheden.

Samenwerking DWT

Alleen door samenwerking ontstaan er innovatieve oplossingen. Samen met DWT zoeken we naar de oplossing die bedrijven helpt de energiedoelstellingen van 2030 te halen. Met kennis, expertises en vakmanschap helpen we u graag!

Vastgoed verduurzamen, maar geen idee waar u moet beginnen?

Start met Duradis!

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed!

Het team van Duradis bestaat uit vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van de bouw, beheer en exploitatie. Onze duurzaamheidsexperts hebben met veel verschillende opdrachtgevers aan tafel gezeten. We denken graag proactief met u mee over de beste oplossingen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, klik hier voor onze contactgegevens!

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk