0113-744027    info@duradis.nl

Meerjarenonderhoudsplan

Als het gaat om onderhoudskosten van vastgoed, wilt u graag weten waar u aan toe bent. Het liefst voor de komende tien jaar. Zo krijgt u grip op het onderhoud van uw vastgoed. Duradis stelt graag een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor u op.

Grondig en vakkundig MJOP

Bij Duradis bent u verzekerd van een grondig en vakkundig MJOP. Met een bouwkundige opname op locatie inventariseren we de staat van uw gebouw. We brengen voor u in kaart op welk moment u bepaalde onderdelen van uw vastgoed moet onderhouden of vervangen.

Meerjarenonderhoudsbegroting

Als onderdeel van het MJOP is het ook mogelijk om de benodigde kosten in kaart te brengen. In een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) zetten we de te onderhouden of te vervangen onderdelen weg tegen de benodigde kosten. Daarnaast adviseren we u over kostenbesparende investeringen. Zo kunt u goed onderbouwd de juiste keuzes maken voor de lange termijn en weet u precies waar u aan toe bent.

Duurzaam meerjarenonderhoudsplan

Bent u benieuwd wat duurzame keuzes u opleveren? Als expert in duurzaamheid stelt Duradis graag een duurzaam meerjarenonderhoudsplan voor u op.