Verduurzaming bestaande bouw

Gelukkig is vastgoed niet vast, alleen de locatie staat vast maar aan het gebouw zelf kan vaak veel worden gemoderniseerd en geoptimaliseerd. Veel vastgoed kan nog lang mee maar daarvoor is modernisering nodig, Duradis is gespecialiseerd in verduurzaming van bestaand vastgoed. Wij geven advies en voeren verbeteringen toe. Dat doen we niet zomaar maar aan de hand van bepaalde regelgeving en onze expertise. over verduurzamingsplannen, technisch beheer tot aan EED-audits en alles daartussenin hebben wij kennis opgebouwd die we graag met u delen.

Integraal verduurzamingsplan

Met een integraal verduurzamingsplan wordt een duidelijk beeld verkregen van de wijze waarop uw gebouw energetisch toekomst bestendig gemaakt kan worden.

Lees alles over integraal verduurzamingsplan

Meerjarenonderhoudsplan

Wilt u duurzame keuzes maken voor onderhoud aan uw woning of gebouw? Duradis stelt graag een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) voor u op zodat u weet waar u aan toe bent.

Lees hier alles over ons DMJOP!

Herbestemming vastgoed

Naast de herbestemming van leegstaande panden is er veel vraag naar de herbestemming van monumentale panden en kerken. Deze zijn soms niet meer in functie, maar vervullen een maatschappelijke rol.

Lees alles over herbestemming vastgoed!

Case: VvE verduurzaming woonflat

In dit artikel laten we zien hoe we kunnen bijdragen aan het verduurzamen van woningen en appartementen. Dat doen we in de vorm van een interview met de voorzitter van de desbetreffende VvE.

Lees alles over herbestemming vastgoed!

Vastgoed verduurzamen, maar geen idee waar u moet beginnen?

Start met Duradis!

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed!

Het team van Duradis bestaat uit vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van de bouw, beheer en exploitatie. Onze duurzaamheidsexperts hebben met veel verschillende opdrachtgevers aan tafel gezeten. We denken graag proactief met u mee over de beste oplossingen. 

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk