Duurzaam nieuwbouw

Duradis is expert op het gebied van duurzaam vastgoed, wij kennen de markt en de regelgeving en daar kunt u op vertrouwen! Bij nieuwe vastgoedprojecten zijn er heel wat zaken waar u rekening mee moet houden. Duurzaam bouwen is tegenwoordig de standaard geworden door wettelijke vereisten op het gebied van nieuwbouw. Zo zijn er minimale BENG-eisen verplicht en moet u rekening houden met energie labels. Maar er zijn ook hulpmiddelen beschikbaar als u kiest voor duurzaam vastgoed en een extra stap wilt zetten. Zo zijn er gunstige hypotheken en subsidies beschikbaar. Alles leest u in de onderstaande artikelen.

BREEAM-NL

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Deze beoordelingsmethode is ontwikkeld om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen.

Lees alles over BREEAM

Duurzaamheid houtbouw

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij het bouwen van huizen en gebouwen. Een bouwmethode die steeds meer aandacht krijgt vanwege zijn milieuvriendelijke eigenschappen is houtbouw. 

Lees alles over houtbouw

Circulair bouwen

Als het gaat om het creëren van een duurzamere toekomst, speelt de bouwsector een essentiële rol. Circulair bouwen is een benadering die de principes van circulariteit toepast om gebouwen te ontwerpen en te realiseren met minimale impact op het milieu.

Lees alles over circulair bouwen

Duurzaam bouwen

Voor velen is het laten bouwen van een huis misschien een verre droom en voor anderen is een nieuw kantoorpand een vereiste. het is een grote stap en daarom is het belangrijk om te weten hoe dat financieel gezien werkt.

Lees alles over duurzaam vastgoed bouwen

Vastgoed verduurzamen, maar geen idee waar u moet beginnen?

Start met Duradis!

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed!

Het team van Duradis bestaat uit vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van de bouw, beheer en exploitatie. Onze duurzaamheidsexperts hebben met veel verschillende opdrachtgevers aan tafel gezeten. We denken graag proactief met u mee over de beste oplossingen. 

DUURZAAM WONEN

 

De naam Duradis betekent letterlijk duurzaam wonen: dura = duurzaam en aedis = wonen. Duradis maakt het levensduurdenken voor de vastgoedsector mogelijk met behulp van het Life Cycle Costing-rekenmodel.

 

CONTACT INFORMATIE

 

Duradis
Industriestraat 10
4462 EZ Goes
0113-744027
info@duradis.nl

© Copyright 2024 Duradis | Website ontwikkeld door: Beeldmerk